سؤالات بی پاسخ:

ساخت وبلاگ

سلام دوستان.سؤالی برای من مطرح هستش که نه خودم جوابشو میدونم و نه هیچ کس دیگری میتونه به من جواب بده.میخواستم از شما بپرسم آیا جواب این ها رو میدونید و اگه میدونید،لطف کنید و به من هم بگید:فقط خواهش می کنم با حوصله و دقت به سؤالات من توجه کنید:

علما و روحانیون و اساتید محترم حوزه های علوم دینی در مورد امر به معروف و نهی از منکر،همیشه مراحل زیر رو معرفی می کنند:1)مرحلهء انزجار قلبی 2)مرحلهء زبانی 3)مرحلهء عمل.

مرحلهء عمل رو هم شامل این شیوه ها معرفی میکنن:احترام به شخصیت افراد .ارشاد تدریجی. نرمخویی و محبت .تشویق به ارزش‌ها .ایجاد فضای امر و نهی .برخورد عملی با مرتکبان منکر.

حال سؤال من اینه که:اگه یه روز هر کدام از همین علمای بزرگوار،با لباس معمولی  در سطح جامعه حاضر بشن،به شکلی که هیچ کس متوجه روحانی بودن یا استاد حوزه بودن ایشان نشن،با استفاده از همین روشهائی که در بالا ذکر شد ،به ازاء صد تا دختر بدحجابی که باهاشون مواجه بشن و اونا رو امر به معروف و نهی از منکر کنن،چند تاشون رو میتونن به راه راست هدایت کنن؟اصلا آیا میتونن با این روشها و دستورالعمل ها،کسی رو به راه راست هدایت کنن؟

اگه میتونن،پس چرا خودشون هم این کارها رو انجام نمیدن تا در امر ریشه کنی فساد،سهمی داشته باشن؟مگر نه اینکه این کار،وظیفهء همه است؟

و اگه نمیتونن،پس چرا با این حرفهای تکراری و بی خاصیت،مقلّدین خودشون رو سر کار میزارن؟چرا راهکارهای عملی تری ارائه نمیدن؟

توی شهری مثل قم و یا سایر شهرهائی که حوزه های علمیهء قوی دارند،هر سال تعداد قابل توجهی عالم دینی به جامعه شون تزریق میشه،چرا ما شاهد کاهش نسبی فساد نیستیم؟

اصلا ارائهء راهکار ها و مکانیسم های عملی مفید( و نه تکراری بی خاصیت)وظیفهء کیه؟

اگه وظیفهء علماست،پس چرا در این 38 سالی که از انقلاب گذشته و دیگه رژیمی مثل رژیم شاه وجود نداره تا جلوی پای حوزه ها سنگ اندازی کنه،چرا شاهد ارائهء چنین راهکارهائی نیستیم؟

اگر هم وظیفهء افراد دیگری است،پس چرا اون افراد رو تشویق نمی کنن تا به وظایف شون عمل کنن و راهکار مفید و عملی ارائه بدن؟

ممنون میشم کسی منو راهنمائی کنه.

خطبهء «سلونی قبل ان تفقدونی»قسمت اول:...
ما را در سایت خطبهء «سلونی قبل ان تفقدونی»قسمت اول: دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : khorafeh بازدید : 38 تاريخ : پنجشنبه 8 تير 1396 ساعت: 17:54